Reklamartiklar, Mora

Att ge ett fördelaktigt första intryck är ovärderligt. I de allra flesta fall präglas intrycken in på näthinnan för att stannar där – försäkra dig om att ditt företag lämnar ett rättvist spår i dina framtida kunders medvetande! Detta vet vi på KP Mora, vi har lång erfarenhet och rutin för just sådant.

Flexibla

KP Mora har sedan etableringen 2007 arbetat med produkter som i praktiken förenklat, förbättrat och på många sätt effektiviserat arbetet för kontor, butiker, skolor och andra verksamheter i framförallt Mora, men också i hela Dalarna. Vår brännpunkt ligger i kontorsprodukter, kläder, och reklamartiklar i allmänhet – men på dig, kunden, i synnerhet.

Vi ser möjligheter istället för begränsningar och anpassar lösningar för ditt ändamål. I vår butik på Örjasvägen 4 säljer vi exempelvis profilkläder, skor, kepsar, mössor och diverse produkter ditt företag kan tänkas behöva. Utöver detta trycker vi, eller om du så vill broderar, din logga på reklamartiklarna.

Ring oss så berättar vi mer

Du når oss enklast på telefon, och tillsammans konsulterar vi fram en lösning som uppfyller dina krav, oavsett om du har för avsikt att trycka din logga på hundratals tröjor, eller vill ha en närmre inblick i vad för slags reklamartiklar vi tillhandahåller.

Varmt välkommen!

Kontakt
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer