Kontorsmöbler, Mora

En tom kontorslokal är som blanka sidor i en bok. Vi har de snyggaste, bästa och skarpast vässade pennorna till att fylla dem båda. Välkommen till KP Mora, den självklara återförsäljaren av kontorsprodukter och kontorsmöbler i Mora.

Skräddarsydda produkter för dina behov

Hos oss hittar du inte bara produkter från beprövade leverantörer, vi lovar också att vi faktiskt ingjuter kunskap kring de kontorsmöbler vi säljer. Vi har cirka 20 års erfarenhet av yrket, och vågar med trygghet hävda att vi kan vår bransch. Vänd dig till oss, vi vet vilka arbetsbord, bokhyllor, skåp, stolar och så vidare som passar bäst för just dina förutsättningar och ändamål, och tillsammans rådgör vi med dig för en skräddarsydd lösning!

Ett lokalt företag med globala värderingar

Vi har driftsäkra och effektiviserade lösningar till det allra mesta förknippat med ditt kontor eller butik. Vi tillhandahåller allt ifrån minsta pinal, gem och plastficka – till skrivare, kopiatorer, projektorer såväl som kontorsmöbler. Allt detta, plus ungefär 12 000 andra produkter hittar du i vår webshop, du är även varmt välkommen att besöka vår butik på Örjasvägen 4 i Mora för personlig service.

Vi lägger liga stor vikt i leverans av service som i de produkter vi säljer. Vi är ett lokalt företag med globala värderingar, ring oss så berättar vi mer. Välkommen!

Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer