Kassasystem, Rättvik

Vi på KP Mora har långt före vår etablering närt en kärlek för smarta lösningar. Med cirka 20 års branscherfarenhet och kartläggning har vi lagt grunden till ett företag med kloka visioner och realistiska ambitioner – vi vill andas kompetens, som i sin tur gör uttryck i våra kunders vardag.

Vad gör vi?

KP Mora distribuerar och säljer följande artiklar i Rättvik, Sälen, Leksand – och hela Dalarna med omnejd:

  • Kontorsmöbler
  • Reklamartiklar
  • Kontorsprodukter
  • Kassasystem

Vi driver dels en butik, samt en webshop som alltid har öppet. Hos oss finner du förhoppningsvis det kompletta urvalet av produkter och hundraprocentig service som vi själva strävar efter.

Sedan etableringen 2007 arbetar vi ständigt efter att uppnå de krav vi ställer för oss själva för att underlätta din vardag. Vi är tryggheten i ett lokalt företag, men med ambitioner som ett globalt. Oavsett om din verksamhet består av ett kontor eller en butik vill vi göra oss gällande som din självklara leverantör av såväl papper likväl som möbler, och hela kassasystem, i Rättvik.

Står till din tjänst

Vårt företagsamma såväl som serviceinriktade säljteam leder dig rätt. Vi kan allt om vilket kassasystem som är bäst för dina ändamål, och som fungerar både idag, och imorgon.

Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer