Kassasystem, Sälen

Låt oss på KP Mora berätta mer om våra kassasystem. För oss står lyhördhet och service i framkant – och du däremellan. En pålitlig produkt är ingrediensen och vår erfarenhet från branschen receptet till en driftsäker lösning för dig. Vänd dig till oss, vi ser fram emot att hjälpa dig.

Vi vill underlätta din vardag

Vi har ungefär två decenniers erfarenhet av produkter som gör tillvaron, och ditt arbete, lite enklare. Och oavsett om du driver kontor, butik eller någon annan typ av verksamhet har vi på KP Mora som avsikt att underlätta ditt yrke. Vi har sedan starten 2007 distribuerat reklamartiklar, kontorsmöbler, alla typer av kontorsprodukter samt kassasystem i Sälen, i Mora, och nu i princip hela Dalarna.

Vi hittar en lösning för era behov

För oss är det viktigt att skräddarsy en metod för just dina behov: det är vi specialister på. Kunden i fokus, och målet förblir att hitta en lösning för dina ändamål. Läs mer om vilka specifika tjänster och produkter vi erbjuder och kontakta oss för vägledning. Helt enkelt: låt KP Mora styra er rätt – vänd dig till oss så lotsar vi dig till det kassasystem som fungerar bäst för just dig.

Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer